Teknisk problemlösning spetsad med kreativitet

Prime Solutions är ett konsultföretag som levererar teknisk problemlösning. Det kan handla om allt från att förbättra en befintlig teknisk produkt som har problem i sin design eller funktion, eller att utveckla en helt ny för att lösa ett behov. Våra kunder finns inom basindustrin, främst inom gruvbranschen, och vårt säte är i Sundsvall.

Vi mår som bäst när kunderna har riktigt höga krav på oss och tror att de väljer att jobba med oss för att vi är lättillgängliga och har en schysst attityd. Vår vision? Att Prime Solutions ska vara en drivande del av det svenska teknikundret.

Vikbron Panorama

Drömfabriken

Drömfabriken är en annan gren i vår verksamhet.

Vi åtar oss projektering av byggnader av alla möjliga slag. Främst i trä.
Tillsammans med dig som kund och våra samarbetspartners kan vi ta fram rätt kluriga lösningar och bygga vackra smakfulla byggnader. En del hamnar hemma hos någon, andra blir landmärken.

Bland de byggnader vi arbetat med finner man bland annat:

Brobyggnader av äldre snitt såsom Vikbron i Ånge komun och järnvägsbron i Galtström finns bland de projekt vi arbetar med.

Torn av främst trä, har vi också hunnit med ett par. Först ut var trätornet i Myre strax söder om Sundsvall. Sedan ett vattentorn till Galtström, ett vattentorn till Gotland Hesselby Järnväg.

Folder "Drömfabriken" 4MB

Folder “Drömfabriken” 4MB

Trätorn till Jupiter& Gran, tidigare Sundsvalls träfastigheter pågår idag.

Korgarna till personvagnarna till Galtströms järnväg.

Har ni ett spännande och utmanande projekt som ni behöver hjälp med i någon form då tycker vi att ni ska höra av er till oss. Kanske kan vi hjälpa er att förverkliga just era drömmar.

Ni kan läsa mer om oss i vår folder.